Насловна Победници 2022

ПОБЕДНИЦИ КОНКУРСА

Марија
Рајчић

1

Јова
Ристић

2

Татјана
Обрадовић

3

Катарина
Денингер

4

Александра
Марић

5

Анита
Петровић

6

Сузана
Божанић

7

Бранка
Ковачевић

8

Гоца
Петровић

9

Мина
Гаврилов

10